for english version click here

SODAwise:
Henrik Isaksson Garnell

Mart sonuna kadar fotoğraf, heykel ve video çalışmaları SODA’da sergilenen sanatçı Henrik Isaksson Garnell ile çalışma şeklini, sanatsal gelişimini ve ilham kaynaklarını konuştuk.

daha fazlası için...

Hanna Hedman’ın Yoğun Sergİ Takvİmİ

Geçtiğimiz Sonbahar “Escape / Kaçış” adlı kişisel sergisini SODA’da gerçekleştiren genç çağdaş mücevher sanatçısı Hanna Hedman, uluslararası sanat gündeminde gittikçe artan ilgiyle ardı ardına yeni sergiler gerçekleştiriyor. Sergi takvimini görmek için buraya tıklayınız.

daha fazlası için...

Atelier Ted Noten Yenİ Açılan Mint MÜzesİ’nde

SODA’nın ilk konuğu ve çağdaş mücevher sanatının en tanınmış isimlerinden Atelier Ted Noten, Amerika’da yeni açılan Mint Müzesi’nde. “SLOW: eleven women and 400 daises/ Yavaş: 11 kadın ve 400 papatya” adlı tasarım projesi hakkında daha detaylı bilgi için burayı tıklayın.

daha fazlası için...

Miru Kim Yenİ Bİr Sergİyle New York’ta

Nisan 2010’da “Naked City Spleen Istanbul” adlı fotoğraf sergisiyle SODA’da yer alan Güney Koreli sanatçı Miru Kim, en son 11 Eylül – 10 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen Polonya’daki Lodz Bienali’ndeydi. Bugünlerde ise yeni serisi “The Pig That Therefore I Am” ile New York’taki Doosan Gallery’deki sergisine hazırlanıyor.

daha fazlası için...